Om livet i en studentkör i Åbo och ute i världen.

Okategoriserade

2 x medlemsmöten avklarade

26 apr , 2012, 10.12 Johnny

 

På gårdagens övning övades vappenrepertoar och vi hade besök x 2 av TV. Först YLE som kom för att lyssna inför tv-sändningen från Vårdberget och sedan programmet Åktur som intervjuade lite personer angående det kommande jubileet.

Efter övningen hade vi vårmöte där bokslut och verksamhetsberättelse gicks igenom och fjolårets styrelse beviljades ansvarsfrihet. Dessutom hade vi ett extra medlemsmöte efter vårmötet där den heta potatisen sedan två år tillbaka äntligen fick sitt slut: huruvida kvartettansvarige ska sitta i musiknämnden eller inte. Den frågan har debatterats fram och tillbaka under två års tid, och igår föll äntligen klubban i frågan för sista gången. Mötet beslöt enhälligt att välja in kvartettansvarige som en post i musiknämnden och ändra arbetsordningen. Dessutom smögs en annan ändring av arbetsordningen in, som gällde en felaktig referens till en annan paragraf vilken rättades.

Den viktigaste saken på det extra medlemsmötet var dock olika utnämningar och utmärkelser vilka kräver minst 3/4 majoritet av körmötet för att få delas ut. Alla godkändes, och på den solenna akten innan jubileumskonserten 12.5 klargörs det vem som får vilken utmärkelse. Ni är väl där då?

Läs också

Kommenteringen är stängd.