Om livet i en studentkör i Åbo och ute i världen.

Okategoriserade

Japan, dag 7

3 sep , 2012, 14.42 Johnny

 

En vecka har förflutit sedan vi lämnade Åbo för Japan, och det börjar kännas som en evighet sedan. Men trots allt känns det som om vi kom till Japan typ i förrgår. Vi har redan hunnit uppleva så mycket och göra massor, och det bästa är att det är en vecka kvar av vår turné!

Idag stod avfärd från Matsumoto på programmet, och på vår väg till Nagoya stannade vi till i nationalparken Kamikochi där vi vandrade lite i de underbara bergen. Man förstår verkligen varför bergen här kallas för de japanska alperna. Bussresan påminde väldigt mycket om den i Österrike för två år sedan på turnén tillsammans med Flora. Lite footbag hann också spelas, så inatt lär man nog sova gott efter den rejäla portionen motion som man har fått. Det kan också behövas eftersom vi kommer att öva lite och ha konsert imorgon.

Tydligen har det också dykt upp videor på youtube från Finland Village i Koumi där vi kallade ordföranden för Finland Association till medlem som tack för all hans hjälp med övernattningen och konserten. Den kan beskådas här:

Ljudkvaliteten är inte den bästa, men kören sjöng nog vackert iaf 😉

Läs också

Kommenteringen är stängd.